Dinkić za S media: Arena i Beograd najbolji u Evropi

Izvor: S media, 05.Dec.2010, 04:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić za S media: "Arena" i Beograd najbolji u Evropi

Među brojnim poznatim ličnostima koji se nisu štedeli kako bi glasom i dlanovima pomogli tandemu Zimonjić / Troicki, bio je Mlađan Dinkić, ministar ekonomije i regionalnog razvoja.

Kad god se rezultat lomio, ustajao je i poput pravog navijača pokazao da ne pripada "fensi" publici. Naprotiv. Pogotovo kako je meč ulazio u dramatiku i postajao napet - kao izbori.

- Meč je zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bio težak. Naši su igrali dobro, ali nisu iskoristili šansu u četvrtom setu. Imali su dve brejk lopte, mogli su sve da reše, čak su i u petom propustili priliku da se vrate. Na žalost, koncentracija Francuza je bila bolja. Međutim, verujem da će danas biti drugačije. Prvo, da sa Novakom stignemo do izjednačenja, a onda je sve otvoreno. Lično, mislim da će epilog biti kao i protiv Češke, da ćemo dobiti 3:2 – ne napušta optimizam potpredsednika Vlade u razgovoru za S media portal.

Santoro za S media: Iznenađen Zikijevim i Nestorovim rastankom

DK: Francuzi poveli

U delu gde sedi Mlađan Dinkić, puno je VIP gostiju iz Francuske. Lider G17 plus tvrdi da su prezadovoljni gostoprimstvom i da uživaju u Beogradu.

- Svakako uživaju, publika u "Areni" je spektakularna. Bilo je par manjih incidenata, ali nikako dovoljnih da pokvare ceo utisak. Boba Živojinović mi je preneo utiske sa izveštaja na njihovim televizijama, svi hvale publiku. Beograd je najbolji grad u Evropi, ali bi ipak voleo da im malo zagorčamo život poslednjeg takmičarskog dana tako što ćemo da ih pobedimo.

Priznanje Živojinoviću

TSS i TSB promovišu promene u tenisu

Božidar Đelić, takođe potpredsednik Vlade, ministar za nauku i tehnološki razvoj više je provodio vremena sa gostima, što je i očekivano jer je ranije živeo u Francuskoj, ali ni njega to nije omelo da navija strasno za Srbiju. Dinkić se potvrđuje da je bilo tako.

- Nisam pričao sa Božom, ali verujem da su i njemu preneli najlepše utiske. Ako Novak dobije Monfisa, a nikako neće biti lak meč, onda će biti zanimljivo. Verujem da će biti puna "Arena", nosićemo naše do pobede.

(Foto: Kurir)
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.