DSK uslovljava novi izbor Pacolija za predsednika

Izvor: S media, 04.Apr.2011, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSK uslovljava novi izbor Pacolija za predsednika

Demokratski savez Kosova (DSK) će prihvatiti Bedžeta Pacolija za predsednika Kosova ako prethodno bude dogovoreno da sledećeg leta (2012. godine) budu raspisani opšti izbori, izjavio je predsednik DSK Isa Mustafa.

On je za TV "Kohavižn" rekao da opozicija ima više poslanika od pozicije te da je odlučna da ne dozvoli izbor predsednika Kosova bez prethodnih konsultacija između parlamentarnih stranaka. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

D S S: Hitni izbori ili propast!

Vučić: Uskoro sastanak sa Tadićem

Makedonija i Kosovo potpisuju sporazum o oporezivanju

Mustafa je za trenutnu situaciju na Kosovu, koje opet ima vršioca dužnosti predsednika, okrivio premijera Hašima Tačija.

Prištinski elektronski mediji prenose da je nakon odluke Ustavnog suda da je Pacoli izabran na neustavan način nejasno kako će se nastaviti izbor predsednika Kosova.

Iz Alijanse za novo Kosovo su saopštili da je Pacoli i dalje njihov kandidat za predsednika Kosova.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.