CIK Kosova: Za razrješenje gradonačelnika na sjeveru obratiti se skupštinama opština

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Dec.2023, 18:12

CIK Kosova: Za razrješenje gradonačelnika na sjeveru obratiti se skupštinama opština

Centralna izborna komisija Kosova (CIK) je saopštila da se građani sa severa Kosova za pokretanje inicijative za smenu gradonačelnika u Severnoj Mitrovici, Leposaviću Zvečanu i Zubinom Potoku trebaju obratiti predsednicima Skupština opština. Portparol CIK-a Valjmir Eljezi (Valmir Elezi) je u odgovoru za Radio Slobodna Evropa rekao da su na službenu email adresu 5. decembra stigla četiri pisma sa zahtevom za pokretanje inicijative za smenu gradonačelnika, koje je CIK razmotrio i zaključio da...
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

„Obratili ste se na pogrešnu adresu“: CIK odgovorila na peticiju za smenu gradonačelnika sa severa

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Dec.2023

Centralna izborna komisija Kosova (CIK) saopštila je da je odgovorila Srbima povodom njihove peticije u vezi sa zahtevom za smenu gradonačelnika opština na severu i poručila da su pogrešili adresu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.