Izvor: S media, 07.Nov.2012, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ne očekujem ništa senzacionalno od sastanka u Briselu

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučcić izjavio je danas da ne misli da će se nešto epohalno desiti na večerašnjem sastanku premijera Ivice Dačića i kosovskog premijera Hašima Tačija u Briselu.

"Ono što je važno je da se dijalog nastavi i da Srbija trasira svoj put ka Evropskoj uniji ne ugrožavajući svoje državne i nacionalne interese", rekao je prvi potpredsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Vlade.

Vučić je dodao da ide na sastranak kod Ivice Dačića tim povodom.

Drugi put za manje od mesec dana, srpski i kosovski premijeri Ivica Dačić i Hašim Tači, sastaće se u Briselu sa šeficom evropske diplomatije Ketrin Ešton. Opširnije OVDE.

S media istražuje da li će se uz planiranu večeru sa Ketrin Ešton, postići i napredak u rešavanju „kosovskog problema“.

(Tanjug)

Foto: Beta
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Povezane vesti

"Svaka čast Dačiću i Tačiju!"

Izvor: Vesti-online.com, 07.Nov.2012

Ivica Dačić i Hašim Tači pokazali su političku hrabrost time što su seli za pregovarački sto u Briselu, kaže za "Vesti" Slobodan Petrović, zamenik premijera Kosova. On priznaje da pitanje severa Kosova nije jednostavno zbog čega i ne očekuje lako rešenje...Slobodan Petrović, zamenik premijera...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.