Poslanici Skupštine Srbije postavljaju pitanja Vladi, došla premijerka Brnabić

Izvor: Beta Video, 26.Apr.2018, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanici Skupštine Srbije postavljaju pitanja Vladi, došla premijerka Brnabić

BEOGRAD - U Skupštini Srbije danas je u 16 časova počela sednica na kojoj predstavnici Vlade Srbije jednom mesečno odgovaraju na pitanja poslanika. U Skupštinu su došli predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanovič, ministar odbrane Aleksandar Vulin. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završena sednica na kojoj su članovi Vlade odgovarali na pitanja poslanika

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Apr.2018

U Skupštini Srbije večeras je završena sednica na kojoj su predstavnici vlade Srbije na čelu sa predsednicom Anom Brnabić odgovarali na pitanja poslanika...Poslanici su se najviše zanimali za to da li će biti potpisan pravno obavezujući sporazum sa Prištinom, rekonstrukcija Vlade Srbije, lobiranje...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.