Počeo sastanak Dačić - Ešton

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jan.2014, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo sastanak Dačić - Ešton

Sastankom premijera Srbije Ivice Dačića i visoke predstavnice EU Ketrin Ešton u Briselu je danas popodne počela 21. runda dijaloga Beograda i Prištine.

Ivica Dačić, Ketrin Ešton i Hašim Tači (Foto: Arhiva)

 

Nakon Dačića sa visokom predstavnicom Ešton odvojeno će se sastati premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Kosova Hašim Tači, a potom je predviđen trojni sastanak, na radnoj večeri. Kako je rečeno agenciji Beta u sedištu EU, teme današnje runde dijaloga biće "otvorena pitanja u primeni dogovora" postignutih sporazumom Beograd-Pristina i "nastavak dijaloga" o mogućim drugim temama.

 

Premijer Srbije Dačić je prilikom pokretanja pregovora s EU prošle nedelje rekao da će se razgovarati o telekomunikacijama, energetici, zaštiti srpske kulturne baštine i SPC, kao i o imovini i drugim temama.

 

Posle današnje runde dijaloga se očekuje da premijeri Dačić i Tači daju izjave novinarima, a visoka predstavnica EU bi, kao i obično, trebalo da se na razgovore osvrne saopštenjem.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo susret Ešton - Dačić

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Jan.2014

Sastankom premijera Srbije Ivice Dačića i visoke predstavnice EU Ktrin Ešton u Briselu je danas popodne počela 21. runda dijaloga Beograda i Prištine. Nakon Dačića sa visokom predstavnicom Ešton odvojeno će se sastati premijer Kosova Hašim Tači, a potom je predviđen trojni sastanak, na radnoj...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Dačić i Tači: Nema dogovora!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jan.2014

Premijeri Srbije i Kosova Ivica Dačić i Hašim Tači rekli su večeras posle 21. runde dijaloga u Briselu, uz posredovanje visoke predstavnice EU Ketrin Ešton, da nije postignut dogovor o pravosuđu. ..Ivica Dačić, Ketrin Ešton i Hašim Tači (Foto: Arhiva).. ..Dačić je na zajedničkoj konferenciji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.