Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2023, 14:38

Ivica Dačić u Kraljevu: SPS je večan jer je njegova ideja večna

Predsednik SPS Ivica Dačić zahvalio se svima na činjenici da SPS traje, postojano odoleva svim izazovima i pritiscima i danas broji članove koji su rođeni posle 2000. Kao treći na listi se nalazi unuk Slobodana Miloševića, Marko Milošević koji zajedno sa drugim mladim ljudima obezbeđuje budućnost i trajanje partije. "SPS je večan jer je njegova ideja večna" naglasio je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić u Kraljevu: "SPS je večan, jer je njegova ideja večna"

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Dec.2023

Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je u Kraljevu da ta stranka "postojano odoleva svim izazovima i pritiscima" i naglasio da je "SPS večan jer je njegova ideja večna".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.