Izvor: Blic, 15.Maj.2023, 22:01

"IMAM IDEJE KO BI ZAMENIO BRANKA RUŽIĆA" Ivica Dačić na Blic Tv o gorućim pitanjima: "Članstvo u Narodnom pokretu NE ZNAČI GAŠENJE SPS-A I SNS-A"

Ministar spoljnih poslova i i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić upravo gostuje u emisiji "Jasno! Kao dan" na Blic TV (Mts kanal 115). Sa voditeljkom i autorkom emisije Ivanom Mastilović Jasnić, Ivica Dačić govori o najaktuelnijim dešavanjima na srpskoj političkoj sceni. Kako je u samo startu emisije istakao, o izborima koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio za septembar tek će se diskutovati. Jasan politički stav nije definisan ni kod cele opozicije, ali prema mišljenju šefa diplomatije, izbori bi trebalo da budu redovni i nisu trenutno najbolje rešenje.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Kandidatura Srbije,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"IMAO SAM 6.500 PRESKOKA SRCA U TOKU DANA, PULS MI JE BIO 44" Ivica Dačić o zdravstvenom stanju: "Tu je i šećer, ali guram"

Izvor: Blic, 15.Maj.2023

Ministar spoljnih poslova i i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić gost je emsije "Jasno! Kao dan" na Blic TV (Mts kanal 115). Sa voditeljkom i autorkom emisije Ivanom Mastilović Jasnić, Ivica Dačić govori o najaktuelnijim dešavanjima na srpskoj političkoj sceni, ali i o svom zdravlju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.