Dačić o Vučićevoj kritici: Ne brine Vučića SPS

Izvor: B92, 08.Jan.2019, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić o Vučićevoj kritici: Ne brine Vučića SPS

Beograd -- Predsednik SPS Ivica Dačić odbacio kao neosnovane sumnje u pouzdanost te stranke kao partnera u vladajućoj koaliciji sa SNS.

Predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić kritikovao je, u autorskom tekstu u prazničnom, božičnom broju "Kurira", ljude u sopstvenoj partiji, ali i neimenovane koalicione partnere >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za navodno "šurovanje sa opozicijom".

"I ne interesuju me njihove (opozicija) kombinacije s nekim ljudima iz moje partije, pojedinim koalicionim partnerima koji već razmišljaju kako bi ponovo mogli da budu jezičak na vagi i opet promene stranu", napisao je Vučić.

Dačić je rekao da je "sto puta rekao da Vučić ne brine za SPS", već da brine za ljude sa svoje liste i iz svoje stranke.

"Oni i bez nas imaju većinu, ali tako je napravio listu da bez njegovih partnera sa liste, on nema većinu u parlamentu, a oni mu ništa značajno nisu doneli u broju birača. Tako da bi bilo bolje da obrati pažnju na njih, a i na ljude iz svoje stranke", rekao je Dačić.

"Vre]a me da, posle svega što sam zajedno uradio s Vučićem, uopšte odgovaram na takva pitanja", istakao je lider SPS-a, koji je i miinistar spoljnih poslova Srbije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Vučić da ne brine za SPS, već za ljude iz SNS i druge koalicione partnere

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jan.2019

Predsednik Socijalističke partrije Srbije (SPS) Ivica Dačič izjavio je da predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ne treba da brine o saradnji sa socijalistima, već treba da brine za ljude iz SNS i koalicione partnere koji su na Vučićevoj listi ušli u parlament..."Sto puta...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.