Dačić: Vučić sledeće nedelje u Moskvi, treba nam sastanak i sa Obamom

Izvor: BKTV News, 02.Jul.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Vučić sledeće nedelje u Moskvi, treba nam sastanak i sa Obamom

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će premijer Srbije Aleksandar Vučić sledeće sedmice u Moskvi razgovarati sa najvišim ruskim funkcionerima o bilateralnim odnosima dve zemlje i ekonomskim temama.

“Cilj nam je članstvo u Evropskoj uniji, ali i da negujemo i razvijamo odnose sa >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << tradicionalno prijateljskim zemljama sa kojima imamo i zajednički interes, a Rusija je sigurno zemlja sa kojom imamo zajednički interes”, rekao je je Dačić na redovnoj mesečnoj konferenciji u Ministarstvu spoljnih poslova.
Dačić je istakao da je poseta premijera Srbije Rusiji radnog karaktera.
On je rekao da treba da imamo sastanke sa mnogim zemljama i dodao “da nam treba i sastanak sa Obamom i engleskim funkcionerima”.
“Nama je bitno da o nama lepo misle i u Briselu i u Vašingtonu i u Moskvi”, rekao je Dačić. “Srbija koja je prokažena, sa kojom niko neće i ne sme da se sastane, nikome ne treba, pa ni narodu, takvo rukovodstvo”, zaključio je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Kandidatura Srbije

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Vučić u Moskvi sa najvišim zvaničnicima

Izvor: RTS, 02.Jul.2014

Premijer Aleksandar Vučić razgovaraće sledeće sedmice u Moskvi sa najvišim ruskim funkcionerima, rekao je Ivica Dačić. Nije prihvaćeno da Kosovo bude punopravni član Procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi, kaže Dačić...Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić...

Nastavak na RTS...

Dačić: Vučić u Moskvi sa najvišim ruskim zvaničnicima

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2014

BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će premijer Srbije Aleksandar Vučić sledeće sedmice u Moskvi razgovarati sa najvišim ruskim funkcionerima o bilateralnim odnosima dve zemlje i ekonomskim temama. "Cilj nam je članstvo u Evropskoj uniji, ali i da negujemo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.