Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2020, 19:35

Dačić: Vučić „promešao“ resore; SPS jača strateško partnerstvo sa SNS u susret izborima 2022.

Na funkciju predsednika Skupštine Srbije gledam kao na izazov i ne ulazim u ono što je bilo ranije; moj rad će se gledati od ovog trenutka, izjavio je danas novoizabrani predsednik srpskog parlamenta i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Srpska Napredna Stranka,   Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dačić: Kao predsednik Skupštine dobio sam mikrofon, ali ne kao dosad, za pevanje

Izvor: Beta, 27.Okt.2020

Novi predsednik Skupštine Srbije, Ivica Dačić, izjavio je večeras da samo dva ministarska mesta njegove Socijalističke partije Srbije u novoj vladi ne znače distanciranje Srpske napredne stranke (SNS) od SPS i da tako mogu da misle samo oni koji smatraju da "ako nisi ministar, nisi ništa"."Znate...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.