Dačić, Vučić i ministri položili vence na mestu ubistva Zorana Đinđića

Izvor: Blic, 12.Mar.2013, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić, Vučić i ministri položili vence na mestu ubistva Zorana Đinđića

Članovi porodice ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića i ministri u njegovoj Vladi položili su danas vence i cveće na njegov grob u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Ispred zgrade Vlade, gde je pre tačno deset godina Đinđić ubijen, vence su položili članovi Vlade Srbije, predvođeni premijerom Ivicom Dačićem i potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem.

Na vencu je pisalo "Doktoru Zoranu Đinđiću - Vlada Republike Srbije". Predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vlade nisu davali izjave za medije.

Posle polaganja venca Đinđiću su pojedinačno odali poštu Dačić i članovi vlade Suzana Grubješić, Aleksandar Vučić, Jovan Krkobabić, Mlađan Dinkić, Goran Knežević, Verica Kalanović, Slavica Đukić Dejanović, Zorana Mihajlović, Alisa Marić, Žarko Obradović i Velimir Ilić.

Pročitajte još Krenula Šetnja za Zorana, pristalice LDP-a na Terazijama dočekane aplauzom Gorica Mojović: Đinđić bi nam danas zamerio mnogo toga Održana šetnja u Kragujevcu: Sveće i cveće za Zorana Đinđića Ubistvo Zorana Đinđića u 7 činova Tadić: Nije postojao trag o ubistvu Đinđića koji vodi do Koštunice Polovina građana Srbije misli da bi Đinđić rešio problem Kosova Teorijsko i političko nasleđe Zorana Đinđića Kokan Mladenović: Đinđić je poslednji koji je davao nadu DS za zabranu SNP Naši zbog kampanje protiv Đinđića Jovanović: Neophodna privrženost idejama Đinđića Pajtić: Uvredljivo je porediti Vučića sa Đinđićem

Povezane vesti: Krenula Šetnja za Zorana, pristalice LDP-a na Terazijama dočekane aplauzom Održana šetnja u Kragujevcu: Sveće i cveće za Zorana Đinđića Polovina građana Srbije misli da bi Đinđić rešio problem Kosova Vuk Drašković: Neću u šetnju za Zorana Đinđića Srbija se seća Zorana Đinđića
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.