Dačić: Sve mi ovo liči na DOS, a oni su mi se smučili

Izvor: Politika, 11.Maj.2012, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Sve mi ovo liči na DOS, a oni su mi se smučili

JAŠA TOMIĆ – Ministar unutrašnjih poslova Srbije i lider socijalista Ivica Dačić rekao je danas da je teško poverovati da pored tolikog broja posmatrača dođe do tako velike izborne krađe o kojoj govori predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić.

Dačić je novinarima u mestu Jaša Tomić kazao da se već jednom „sapleo na taj kamen”, misleći na izbornu krađu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << i da misli da je sve to u funkciji podizanja rejtinga pre drugog kruga predsedničkih izbora 20. maja.

Prema njegovim rečima, ako postoje sumnje u krađu glasova, postoje organi koji to treba da utvrde - policija i sudovi.

Dačić je kazao da mu sve ovo liči na DOS (koalicija koja je u oktobru 2000. godine pobedila Miloševića), a da mu se DOS „smučio”.

Ne znam šta je dobro doneo 5. oktobar i kome treba da se to ponovi drugi put, rekao je Dačić.

Ministar je dodao da nije obavešten da se neko obratio MUP-u povodom navodne izborne krađe, ali da, ako je bilo krađe, treba da odgovara onaj koji ju je sproveo.

Nikolić je danas kazao da je podneo krivičnu prijavu protiv nepoznatih osoba zbog izborne krađe i dodao da ga još niko od nadležnih organa nije povodom toga kontaktirao.

Beta

objavljeno: 11/05/2012
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Srpska Napredna Stranka,   Maja Nikolić,   Predsednički izbori

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.