Dačić: Fali još samo njegovo propalo veličanstvo Boris

Izvor: Vesti-online.com, 02.Mar.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Fali još samo njegovo propalo veličanstvo Boris

Lider SPS Ivica Dačić rekao je da je vrhunac političkog cinizma kada bivši dosovci govore o navodnoj suspenziji parlamenta i državnom udaru.

"Zašto Janković, Jeremić i ostali nisu tako oštro ustali u odbranu, kako kažu, ustavnog poretka onda kada nije bilo sednica parlamenta kada se Tadić kandidovao za predsednika? Što Tadić nije dozvoljavao sednice parlamenta u izbornoj kampanji? I kome oni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sada pridikuju?" - zapitao je Dačić, u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

On je primetio da je demokratama i dosovcima od ustavnog poretka bilo važnije "njegovo veličanstvo Boris".

- Dan su počinjali kad se on budi, a po mišljenje se išlo u Predsedništvo...Je l' to ustavni poredak? - pita Dačić i dodaje da je u današnjoj "turističkoj poseti Jankovića i Jeremića Narodnoj skupštini "samo još falilo njegovo propalo veličanstvo Boris".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.