Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Mar.2024, 11:37

Brnabić i članovi vlade položili vence povodom godišnjice ubistva Zorana Đinđića

BEOGRAD – Premijerka Ana Brnabić i članovi vlade položili su vence na mestu na kom je izvršen atentat na nekadašnjeg predsednika Vlade Srbije Zorana Đinđića pre 21 godine. Pored premijerke polaganju venaca su prisustvovali i članovi i ministari Ivica Dačić, Goran Vesić, Jelena Begović, Mihailo Jovanović, Danica Grujičić, Jelena Tanasković, Tomislav Momirović, Miloš Vučević, Aleksandar […]
Vest Brnabić i članovi vlade položili vence povodom godišnjice ubistva Zorana Đinđića objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić i ministri položili su venac na mestu pogibije nekadašnjeg premijera Zorana Đinđića

Izvor: Beta Video, 12.Mar.2024

BEOGRAD - U dvorištu Vlade Srbije predsednica Vlade Ana Brnabić i ministri položili su venac na mestu pogibije nekadašnjeg premijera Zorana Đinđića. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

U toku radovi na rehabilitaciji državnog puta od Bača do Odžaka (FOTO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 13.Mar.2024, 11:28

BAČ/ODŽACI – U toku su radovi na rehabilitaciji državnog puta I B reda Broj 12 na deonici od Bača do Odžaka u dužini od oko 14 kilometara. Trenutno se izvode radovi na teritoriji opštine Odžaci u naseljenom mestu Deronje. Radove su obišli predsednik opštine Odžaci Goran Nikolić i pomoćnik...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.