Izvor: Luftika.rs, 26.Okt.2020, 10:56

Ako ste pomislili da će Bajatović svojom platom od 52 miliona da ode – to se neće desiti

Predsednik Skupštine Srbije i SPS Ivica Dačić izjavio je dana da Dušan Bajatović ostaje na čelu “Srbijagasa” i da će socijalisti, uz to, dobiti još jedno važno javno preduzeće.
Dačić već sada, dok je nova vlada i dalje u procesu formiranja, najavio da za sledeće izbore 2022. godine želi politički dogovor sa SNS.
Dačić je to izjavio tokom gostovanja na TV Prva, a, istovremeno, najavio je i da će SPS dobiti “još jedno važno preduzeće”.
Govoreći >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << o izborima 2022. on je rekao da treba nastupiti ujedinjeno na gradskim, parlamentarnim i predsedničkim izborima, jer ako se ujedinjuje opozicija, treba i vlast.
Prema njegovim rečima, ovo sve je priprema za 2022. godine.
On nije hteo da otkrije ko će biti kandidat socijalista za ministra prosvete.
Dušan Bajatović vs prosečni građanin Srbije

Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IVICA DAČIĆ U ELEMENTU: Brecnem se kada neko kaže predsedniče Skupštine, jer u svojoj glavi još nisam apdejtovao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020

Lider SPS rekao je mnogo u jutarnjem programu...Dušan Bajatović ostaje na čelu "Srbijagasa" i o tome se nije pričalo, rekao je šef socijalista Ivica Dačić...Dačić je rekao da je za SPS centralno političko pitanje kakvu će politiku Vlada voditi u narednom periodu...- Ja se brecnem kada i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.