Dačić (SPS): Vučić sigurno jedini predsednički kandidat kojeg ćemo podržati

Izvor: Beta, 14.Jan.2022, 22:23

Dačić (SPS): Vučić sigurno jedini predsednički kandidat kojeg ćemo podržati

 Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas u Novom Sadu da je odavno dogovoren nastavak saradnje sa Srpskom naprednom strankom (SNS), odnosno da je Aleksandar Vučić sigurno jedini predsednički kandidat kojeg će podržati socijalisti."Ove godine obeležavamo deset godina kako saradjujemo. Mi smo ponosni na zajedničke rezultate koje smo ostvarili u interesu Srbije", rekao je Dačić na sastanku sa socijalistima Vojvodine povodom predstojećeg referenduma o promeni Ustava, i izbora koji su najavljeni u aprilu ove godine.Kako se navodi u saopštenju te stranke, na sastanku rukovodstva gradskih i opštinskih odbora iz Severnobackog, Zapadnobačkog, Južnobačkog i Sremskog okruga, postavljeni su naredni koraci u cilju postizanja što boljih rezultata na izborima.Sastanku su prisustvovali i predsednik Pokrajinskog odbora Vojvodine Dušan Bajatović, potpredsednica IO Aleksandra Djanković, direktor SPS Djordje Čabarkapa, član predsedništva Snežana Paunović i sekretar Omladine Srbije Boris Novaković.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Dačić: Zbog korone velike teškoće u organizovanju referenduma

Izvor: Danas, 15.Jan.2022, 12:20

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je ima teškoća u organizovanju referenduma o promeni dela Ustava koji se odnosi na pravosuđe, zakazanom za nedelju, 16. januar, jer se zbog zaražavanja korona virusom stalno menjaju sastavi biračkih odbora.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.