U suzama mi se izvinjavao... Ivana Bosiljčića deda nije podržavao da se bavi glumom, a onda se desio preokret

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 16:14

"U suzama mi se izvinjavao..." Ivana Bosiljčića deda nije podržavao da se bavi glumom, a onda se desio preokret

Razvio je svoju karijeru i van granica naše zemlje.
Ivan Bosiljčić ima bogatu karijeru i na velikom platnu i na "daskama koji život znače". U poslednje vreme se dosta priča o njegovoj ulozi u filmu "Jorgovani". Posebnu pažnju je privuklo to što nakon 15 godina ponovo deli scenu sa koleginicom Slobodom Mićalović, a spojio ih je reditelj Siniša Cvetić. Ivan i Sloboda su zajedno glumili u dve serije Zdravka Šotre koje su ih oboje učinili veoma popularnim parom kod televizijske publike.
O tome kako je upoznao reditelja Šotru i kako mu je dao te zadatke u serijama "Ranjeni orao" i "Nepobedivo srce", Ivan je govorio u razgovoru za "TV Ekran".
- Zdravko Šotra i ja smo se upoznali na filmu "Gde...
Pogledaj vesti o: Ivan Bosiljčić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.