Serija “Samac u braku”: Biković novi ranjeni orao

Izvor: Poznati.info, 13.Sep.2013, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija “Samac u braku”: Biković novi ranjeni orao

Počelo je snimanje serije „Samac u braku“, četvrte ekranizuje po romanima Mir Jam. Ovog puta, umesto ustaljenog para Bosiljčić-Mićalović, gledaćemo Miloša Bikovića i Brankicu Sebastijanović.

- Hteli smo da napravimo jednu novu podelu. Imali smo tri serije („Ranjeni orao“, „Greh njene majke“ i „Nepobedivo srce“) u kojima su se pojavljivali isti glumci, a sada smo hteli da šansu pružimo drugoj, mlađoj generaciji da to uradi – otkriva Zoran >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Janković, direktor „Košutnjak filma“, koji stoji iza serije.

Režiju potpisuje Ivan Stefanović, koji je radio „Belu lađu“ i „Cvat lipe na Balkanu“, a glavne uloge, Radmila i Ljiljanu, tumače Miloš Biković i Brankica Sebastijanović („Sinđelići“).

U jedinoj do sada urađenoj TV ekranizaciji ovog dela, pod imenom „Brod plovi za Šangaj“ igrali su Svetislav – Bule Goncić i Vesna Trivalić. Serija će se do prve nedelje novembra snimati u Beogradu i okolini, a potom u Sremskim Karlovcima i u studijima „Košutnjak filma“.

Izvor: Blic.rs
Pogledaj vesti o: Ivan Bosiljčić

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.