Izvor: Scandal.rs, 15.Jul.2017, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića (foto)

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić svoju ćerku Ninu vrlo retko eksponiraju u medijima i ovo je jedna od retkih fotografija koju su podelili sa javnošću. Naime, otkako je rodila Ninu, Jelena ne voli da se njena ćerka pojavljuje u medijima, a pogledajte koliko je porasla. Oni koji je poznaju kažu da liči na mamu. Jelena The post Ovo je ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića (foto) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Stigao novi član porodice Ivane Maksimović (foto)

Izvor: Scandal.rs, 15.Jul.2017

Ivana Maksimović je dobila novog člana porodice. Pogledajte gde uživaju Ivana Maksimović i Danilo Anđušić! U pitanju je štene, a vi pogledajte kako mu je poželela dobrodošlicu i zbog čega ga Ivana obožava. scandal!Instagram The post Stigao novi član porodice Ivane Maksimović (foto) appeared...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.