ODLUKOM ŠOKIRALI JAVNOST: Jelena Tomašević posle RASKIDA sa Bosiljčićem poručila: “Ne želim da budem jadnica!”

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 16:42

ODLUKOM ŠOKIRALI JAVNOST: Jelena Tomašević posle RASKIDA sa Bosiljčićem poručila: “Ne želim da budem jadnica!”

Nije sve idealno kada je reč o njih dvoje.

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a ona je nedavno otkrila da je i u njihovom odnosu postojalo trzavica, koje su čak rezultirale raskidom.

Ipak, par je uspeo da pronađe zajednički jezik, pomirili su se, a potom krunisali svoju ljubav brakom.

– Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: „Napisao sam ti jednu pesmu„. I pusti mi on pesmu “Da mi je da mi se vrati moj dragi” – ispričala je Jelena jednom prilikom u emisiji “Kec na jedanaest“.

Međutim, Tomaševićeva nije želela da peva ovu pesmu.

– Kažem ja da ne dolazi u obzir ja njemu da pevam: “Da mi je da mi se vratiš” – prisetila se pevačica kroz smeh.

– Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu.

Međutim, pesma je snimljena, ali mnogo kasnije. Par se u međuvremenu pomirio, a Jelena se setila zaboravljene pesme koju je sve to vreme čuvala.

– I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: “E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala“. Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen: “Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila”, ispričala je ona.

Od tog trenutka kad su se pomirili, Jelena i Ivan su počeli svakodnevno da neguju svoj odnos i ljubav, venčali su se i dobili ćerku Ninu.
Pogledaj vesti o: Ivan Bosiljčić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.