Jelena Tomašević odbila snimi pesmu nakon raskida sa Ivanom Bosiljčićem: Neću da ispadnem jadnica!

Izvor: Svet plus, 12.Apr.2024, 13:51

Jelena Tomašević odbila snimi pesmu nakon raskida sa Ivanom Bosiljčićem: Neću da ispadnem jadnica!

Jelena Tomašević odbila je da snimi pesmu nakon raskida sa Ivanom Bosiljčićem, koja je kasnije postala veliki hit.
Pre dvanaest godina, nakon što su zajedno proveli malo više od godinu dana, Jelena i Ivan su stavili tačku na svoju vezu. Baš u tom periodu, nastala je balada "Da mi je da mi se vrati moj dragi”. Ta pesma ponuđena Jeleni upravo u vreme kada su ona i Ivan prolazili kroz krizu u vezi. Pevačica je tada odbila da je otpeva, što je bila odluka koja je, čini se, čekala pravi trenutak.
Dve godine kasnije, kada je došlo do pomirenja između nje i Bosiljčića, Jelena je na predlog svog sadašnjeg supruga, odlučila da ipak otpeva stihove koji su opisivali težak period kroz koji su prošli....
Pogledaj vesti o: Ivan Bosiljčić

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.