Ivan Bosiljčić peva u Nišu za 8. mart

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jan.2018, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Bosiljčić peva u Nišu za 8. mart

Obrade najromantičnijih pesama, poznati srpski glumac Ivan Bosiljčić pevaće u Narodnom pozorištu, na praznik žena - 8. mart, a koncert počinje u 21:30.

U pauzama između poznatih numera, navode organizatori, publika će moći da čuje i stihove najvećih domaćih i svetskih književnika.

Sigurni smo, Ivan će pesmom razgaliti Nišlije, jer pored obrade velikih domaćih i stranih hitova, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ovaj glumac čarobnog glasa na koncertima rado kazuje stihove Antića, Šantića, Jesenjina i Bodlera na šta nijedna dama u publici ne ostaje ravnodušna - navode organizatori.

Karte se prodaju na blagajni Narodnog pozorišta, u prostorijama Niških vesti u Prvomajskoj i u City kafeu u Parku Svetog Save. Moguće su i rezervacije na telefon 063 490 460.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.