Ivan Bosiljčić i Nataša Ninković kandidati za članove žirija u Talentu

Izvor: Blic, 29.Avg.2012, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Bosiljčić i Nataša Ninković kandidati za članove žirija u "Talentu"

Glumce Ivana Bosiljčića i Natašu Ninković od ove jeseni najverovatnije ćemo gledati u sasvim novoj ulozi kao članove žirija šou programa "Ja imam talenat".

Kako prenosi portala "Tračara.com" izbor je pao upravo na Bosiljčića i Ninkovićevu nakon višemesečnog razmišljanja producenata popularnog šou programa, a glumac je za "Blic" potvrdio da je i dalje u pregovorima oko eventualnog angažmana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Kastinzi za nove kandidate trajali su čitave nedelje u većim gradovima Srbije, a 3. septembra počinje snimanje audicija u narodnom pozorištu, kada će se i definitivno znati ko će pored Ivana Tasovca sedeti u žiriju "Talenta".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.