Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević plesali na bini na njenom koncertu u Sava centru! Evo ko je sve došao da je podrži!

Izvor: Svet, 15.Mar.2019, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević plesali na bini na njenom koncertu u Sava centru! Evo ko je sve došao da je podrži!

Pevačica Jelena Tomašević održala je spektakularni koncert u prepunom Sava centru.

Jelena je obradovala svoju publiku raskošnim glasom na bajkovitoj sceni i nakon dve godine zapevala u Sava crntru, a njeni obožavaoci prvo su uživali u Jeleninoj najnovijoj pesmi “Suncokreti”.

“Dobro veče dragi moji. Kako ste mi? Mnogo vam hvala! Kad bi sad mogli da čujete kako mi kuca srce sve bi vam bilo jasno… Koliko sam vas se uželela. U životu se ništa ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << podrazumeva pa ni to da vas neko voli. Hvala vam što me volite, hvala što imam za koga da pevam, volim vas”, obratila se Jelena publici, koja ju je pozdravila gromoglasnim aplauzom.








View this post on Instagram















Jeleni Tomašević se na koncertu u Sava centru pridružio suprug Ivan Bosiljčić na bini, otpevala mu je pesmu Zlatni dan
A post shared by SVET (@svet_rs) on Mar 14, 2019 at 2:24pm PDT


Jelena je nastavila pesmom “Košava” dok je Sava centar uglas pevao sa njom, a zatim je otpevala i evrovizijsku numeru “Jutro”.
Jeleni je najveću podršku pružio suprug Ivan Bosiljčić koji je među prvima stigao na koncert, a potom i brojne kolege i prijatelji: Dragan Vujić Vujke, generalni sekretar predsednika Republike, Nikola Selaković, Vesna Dedić, Dragana i Sloboda Mićalović, Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Jelena Trivan, Mina Joksimović i mnogi drugi…




svetsvet
The post Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević plesali na bini na njenom koncertu u Sava centru! Evo ko je sve došao da je podrži! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.