Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 16:31

Ivan Bosiljčić ODUŠEVIO SVE - za rođendan supruge Jelene Tomašević pripremio nezaboravno iznenađenje

Prelep gest supruga.

Ivan Bosiljčić je sve oduševio iznenađenjem koje je priredio za rođendan svoje supruge Jelene Tomašević.

Ona je u društvu prijatelja, ali i supruga Ivana Bosiljčića oduvala svećicu na čokoladnoj torti koja je bila iznenađenje od strane voljenog partnera u jednom od najpoznatijih lokala na crnogorskom primorju.

Gosti nisu skidali osmeh sa lica, dok je slavljenica bila pod posebnom euforijom i zadovoljstvom jer rođendan provodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa najmilijima.

Podsetimo, pevačica Jelena Tomašević proslavila je 40. rođendan u krugu najbližih, a prve čestitke su stigle od supruga Ivana Bosiljčića i ćerke Nine.

- Ova godina je bila jako stresna za mene i moju porodicu i odlučila sam da svoj rođendan obeležim u krugu porodice, a biće vremena za velika slavlja sa svim dragim prijateljima, rekla je za medije Jelena Tomašević.

S obzirom na to da je jubilarni rođendan u pitanju, Jelena je intimne želje izgovorila u sebi, a one želje koje želi svima rekla je naglas:

- Kako vreme prolazi, sve više shvatam značenje one naše stare izreke: “Samo da smo živi i zdravi”. Dodala bih i da nema rata, nigde u svetu - kazala je Jelena.
Pogledaj vesti o: Ivan Bosiljčić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.