Domaće zvezde pozajmile glas Zaleđenom kraljevstvu

Izvor: B92, 22.Dec.2013, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domaće zvezde pozajmile glas "Zaleđenom kraljevstvu"

Svečana premijera Diznijevog najnovijeg animiranog filma "Zaleđeno kraljevstvo", održana je sinoć u bioskopu Cineplexx Delta City. Ivan Bosiljčić, Jelena Gavrilović, Andrijana Oliverić, Nikola Bulatović i Stefan Bundalo predstavljaju samo deo glumačke ekipe koja je učestvovala u sinhronizaciji ove 3D avanture i prošetala plavim tepihom u magičnoj bioskopskoj atmosferi.

Posetiocima bioskopa večeras su se poklonili i specijalni gosti filma u pevačkim deonicama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lejla Hot i Marko Kon, kao i reditelj sinhronizacije Jana Maričić.

Volt Dizni studio za animaciju, koji stoji iza hitova "Zlatokosa i razbojnik" i "Razbijač Ralf", predstavlja "Zaleđeno kraljevstvo" predivnu komediju-avanturu. Ana, neustrašivi optimista, krenuće na epsko putovanje i udružiće se sa pasioniranim planinarom Kristofom i njegovim pomoćnikom, irvasom Svenom kako bi našli njenu sestru Elsu, koja je svojim ledenim čarima zaledila čitavo kraljevstvo Arendela u večnu zimu.

Susrešće se sa ekstremnim uslovima, poput onih na Everestu, s mističnim trolovima, i urnebesno smešnim Sneškom po imenu Olaf, ali Ana i Kristof će sa svim tim morati da se izbore kako bi spasili kraljevstvo.

Ostali glumci i pevači koji su pozajmili svoje glasove junacima filma, među kojima su Marko Gvero, Dušica Novaković i Branislav Platiša.

Podršku svojim kolegama iz ekipe filma "Zaleđeno kraljevsto" na premijeri pružili su Nikola Simić, Branka Pujić, Ana Sofrenović, Branislava Podrumac, Leontina i Tijana Dačević i mnogi drugi.
Pogledaj vesti o: Ivan Bosiljčić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Održana premijera filma Zaleđeno kraljevstvo

Izvor: Story, 23.Dec.2013, 14:42

Svečana premijera Diznijevog najnovijeg animiranog filma Zaleđeno kraljevstvo, održana je sinoć u bioskopuCineplexx Delta City. Ivan Bosiljčić, Jelena Gavrilović, Andrijana Oliverić, Nikola Bulatović i Stefan Bundalo predstavljaju samo deo glumačke ekipe koja..Zaleđeno kraljevstvo, foto: promo

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.