Izvor: TvojPortal.com, 26.Maj.2011, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Hurts“ oduševili Beograđane

26. 05. 2011. | Vestionline| foto: Beta
Popularni mančesterski elektro-pop duo "Hurts“ oduševio je sinoć publiku u Beogradskoj areni.
Oko 4.000 posetilaca dočekalo je gromoglasnim aplauzom pevača Tea Hačkrafta i klavijaturistu Adama Andersona, koje je pratio četvoročlani bend i operski pevač Ričard Sidvej.

"Čuli smo da Srbija ima najlepše žene" - devojke su bile većinska publika u Areni

“Hvala Beograde. Ovo je prvi put da smo u >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << vašoj prelepoj zemlji. Dugo smo želeli da dođemo i ovo je najbolji doček koji ste mogli da nam priredite”, poručio je Hačkraft, koji je do kraja koncerta odlično uvežbao izgovaranje reči “hvala” na srpskom jeziku.
{youtube}player_embedded&v=CQ_rDG96V4o{/youtube}
opširnije možete pročitati na ovom linku

muzikakoncertbeogradska arenamančesterski elektropop duo
Pogledaj vesti o: Hurts u Beogradu

Nastavak na TvojPortal.com...






Povezane vesti

Grupa 'Hrts' oduševila Beograđane

Izvor: SrbijaNet.rs, 26.Maj.2011

Popularni mančesterski elektro-pop duo "Hrts" (Hurts) oduševio je večeras publiku u Beogradskoj areni. Nekoliko hiljada posetilaca dočekalo je gromoglasnim aplauzom pevača Tea Hačkrafta i klavijaturistu Adama Andersona, koje je pratio četvoročlani bend i operski pevač Ričard Sidvej.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.