Rebić: Smanjen broj poginulih ovog leta

Izvor: Politika, 31.Jul.2014, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rebić: Smanjen broj poginulih ovog leta

BEOGRAD – Načelnik Uprave saobraćajne policije Vladimir Rebić kazao je danas da su letnji meseci posebno rizični za učesnike u saobraćaju, te da se Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) trudi da za vreme velikih festivala, poput Bir festa i Sabora trubača u Guči, pojača mere bezbednosti.

On se zahvalio Apatinskoj pivari na donaciji od 10 alkometara i kazao da su preventivne akcije, kakava je „Kad vozim - ne pijem”, veoma važne za podizanje svesti građana >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << o bezbednom ponašanju u saobraćaju, naročito pred festivale.

„Cilj je da oni koji dođu na manifestacije, dođu i odu bezbedno”, kazao je Rebić i dodao da će biti pooštrene mere kontrole tokom Dragačevskog sabora trubača u Guči, kako bi se smanjila opasnost na putevima.

Rebić je novinarima kazao da je činjenica da se leti saobraćaj odvija intenzivnije, ali da je ovog leta broj poginulih u saobraćajnim nesrećama smanjen.

Prošle godine u julu poginulo je 70 osoba, a ove godine 37. On je dodao i da je smanjen broj povređenih.

Apatinska pivara donirala je danas 10 alkometara Saobraćajnoj policiji u okviru akcije „Kad vozim - ne pijem”, kroz koju je u proteklih sedam godina donirala 59 alkometara.

Direktor Apatinske pivare Dragan Radivojević kazao je da je od broja doniranih alkometara važnije podizanje svesti o bezbednosti saobraćaja, naročito zato što se na festivalima više konzumira alkohol.

Beta

objavljeno: 31.07.2014
Pogledaj vesti o: Beer fest,   Guča

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rebić: Za vreme Guče i Bir festivala pojačane mere bezbednosti

Izvor: Beta Video, 31.Jul.2014

BEOGRAD - Načelnik Uprave saobraćajne policije Vladimir Rebić kazao je danas da su letnji meseci posebno rizični za učesnike u saobraćaju, te da se Ministarstvo unutrašnjih poslova trudi da za vreme velikih festivala, poput Bir festa i Sabora trubača u Guči, pojača mere bezbednosti. On se zahvalio...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Smanjen broj poginulih ovog leta

Izvor: Studio B, 31.Jul.2014

Načelnik Uprave saobraćajne policije Vladimir Rebić kazao je da su letnji meseci posebno rizični za učesnike u saobraćaju, te da se MUP trudi da za vreme velikih festivala, poput Bir festa i Sabora trubača u Guči, pojača mere bezbednosti. ..On se zahvalio Apatinskoj pivari na donaciji od 10...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.