Izvor: RTS, 06.Dec.2022, 12:16

Preševo, uhapšen 19-godišnjak iz Sombora zbog krijumčarenja migranata

Policija je u selu Bukarevac u okolini Preševa uhapsila 19-godišnjaka iz Sombora u čijem je kombiju pronašla 21 iregularnog migranta iz Sirije, kao i jednog iz Iraka.
Pripadnici MUP-a, Stanice granične policije Rujan prema Republici Severnoj Makedoniji, uhapsili su M. Ć. (2003) iz Sombora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << krijumčarenje ljudi, saopštio je MUP.
Policija je noćas, u selu Bukarevac u okolini Preševa, pokušala da zaustavi kombi vozilo u kome su se nalazili iregularni migranti. Vozač nije zaustavio kombi, nastavio je da se kreće, a potom izašao iz vozila i pokušao da pobegne, nakon čega ga je policija ubrzo pronašla i uhapsila u ataru tog sela.
Kako se navodi, policija je u tovarnom prostoru kombija pronašla 21 iregularnog migranta iz Sirije, kao i jednog iz Iraka.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić iz Sombora prokrijuimčario 22 migranta preko srpsko-makedonske granice, uhapšen u okolini Preševa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Stanice granične policije Rujan prema Severnoj Makedoniji, uhapsili su M. Ć. (19) iz Sombora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, saopštio je danas MUP...Policija je noćas,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Preševo: Uhapšen 19-godišnjak iz Sombora zbog krijumčarenja migranata

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Dec.2022

Policija je u selu Bukarevac u okolini Preševa uhapsila 19-godišnjaka iz Sombora u čijem je kombiju pronašla 21 iregularnog migranta iz Sirije, kao i jednog iz Iraka...Pripadnici MUP-a, Stanice granične policije Rujan prema Republici Severnoj Makedoniji, uhapsili su M. Ć. (2003) iz Sombora, zbog...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.