FILMSKA PLJAČKA U SMEDEREVSKOJ PALANCI! Oborila ga na zemlju, udarala glavom o pločnik, pa ga pokrala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 23:50

FILMSKA PLJAČKA U SMEDEREVSKOJ PALANCI! Oborila ga na zemlju, udarala glavom o pločnik, pa ga pokrala!

Kriminalistička policija u Smederevskoj Palanci uhapsila je osumnjičenu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo razbojništvo.

Ona je, kako se sumnja, u parku u krugu Opšte bolnice u Smederevskoj Palanci, od šezdesettrogodišnjeg muškarca tražila novac, oborila ga na zemlјu i više puta njegovom glavom udarila u pločnik, a zatim mu iz zadnjeg džepa pantalona uzela oko 78.000 dinara.

Muškarcu je ukazana lekarska pomoć i konstatovane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su mu lake telesne povrede.

Policija je, prilikom hapšenja, kod osumnjičene pronašla veći deo novca.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.