Policija pretresla kuću Klifa Ričarda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2014, 04:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija pretresla kuću Klifa Ričarda

Britanska policija pretresla je kuću nekada popularnog pevača Klifa Ričarda zbog navodnog seksualnog prekršaja koji datira iz 1980. godine.

Osam pripadnika Berkširske policije pretražilo je imanje pevača, na zapadu Londona, u potrazi za dokazima koji bi potkrepili tvrdnje da je izvršeno delo seksualne prirode "nad dečakom koji je u to vreme bio mlađi od 16 godina".

Kako prenose strane agencije, 73-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << muzičar je izdao saopštenje u kojem je negirao sve optužbe.

"Već nekoliko meseci poznato mi je da protiv mene na internetu kruže optužbe o davnašnjem nedelu. Sve te optužbe su lažne", ističe se u poruci.

Britanska policija nikada ne objavljuje ime osobe koja nije zvanično optužena, tako da je na pitanje novinara da li je pretres izvršen u Ričardovoj kući, portparol policije samo potvrdio da je reč o vili u Bekširu čiji se vlasnik trenutno nalazi van zemlje i istakao da niko nije uhapšen.

Klif Ričard je jedan od najpoznatijih muzičara u Velikoj Britaniji gde ima status institucije. Karijeru je započeo tokom 1950-ih, a proslavio se hitovima kao što su "Devil Woman", "Living Doll", "The Young Ones" i "We Don`t Talk Anymore".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.