Pretres imanja Klifa Ričarda

Izvor: B92, 14.Avg.2014, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretres imanja Klifa Ričarda

Britanska policija pretresa imanje čuvenog pevača Klifa Ričarda zbog slučaja seksualnog zlostavljanja iz osamdesetih godina. Nije poznato da li je pevač umešan.

Kako prenosi BBC, nije bilo hapšenja, a ser Klif Ričard nije prisutan na svom imanju u Berkširu.

Policijski predstavnici su rekli da se pretres vrši uz sudski nalog, kao i da je u pitanju istraga o navodima o seksualnom zlostavljanju iz osamdesetih godina i u kojima se radi o dečaku koji je tada imao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 16 godina.

Klif Ričard je jedan od najuspešnijih britanskih pevača svih vremena, tokom svoje duge karijere je prodao čak 21,5 miliona singlova, a jedini je izvođač koji može da se pohvali da je imao album na listi pet najprodavanijih u Velikoj Britaniji u svakoj od prethodnih sedam decenija.

Dobio je titulu ser 1995. godine, nastupao je na dijamantskom jubileju britanske kraljice 2012. godine, predstavljao je svoju zemlju na Evroviziji dva puta, a prošle godine je objavio svoj 100. album.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Policija izvršila pretres u kući Klifa Ričarda

Izvor: Akter, 14.Avg.2014

Britanska policija obavila je danas pretres u kući nekada popularnog pevača Klifa Ričarda zbog navodnog seksualnog prekršaja koji datira iz 1980-tih..Osam pripadnika Berkširske policije pretražilo je imanje pevača, na zapadu Londona, u potrazi za dokazima koji bi potkrepili tvrdnje da je izvršeno...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.