Četvrtak, 14.08.2014.

14:41

Pretres imanja Klifa Ričarda

Britanska policija pretresa imanje čuvenog pevača Klifa Ričarda zbog slučaja seksualnog zlostavljanja iz osamdesetih godina. Nije poznato da li je pevač umešan.

Izvor: B92, BBC

Default images

Kako prenosi BBC, nije bilo hapšenja, a ser Klif Ričard nije prisutan na svom imanju u Berkširu.

Policijski predstavnici su rekli da se pretres vrši uz sudski nalog, kao i da je u pitanju istraga o navodima o seksualnom zlostavljanju iz osamdesetih godina i u kojima se radi o dečaku koji je tada imao 16 godina.

Klif Ričard je jedan od najuspešnijih britanskih pevača svih vremena, tokom svoje duge karijere je prodao čak 21,5 miliona singlova, a jedini je izvođač koji može da se pohvali da je imao album na listi pet najprodavanijih u Velikoj Britaniji u svakoj od prethodnih sedam decenija.

Dobio je titulu ser 1995. godine, nastupao je na dijamantskom jubileju britanske kraljice 2012. godine, predstavljao je svoju zemlju na Evroviziji dva puta, a prošle godine je objavio svoj 100. album.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: