POKUŠAJ PLJAČKE U BEOGRADU Presreli migranta i izboli ga nožem

Izvor: Blic, 02.Sep.2015, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKUŠAJ PLJAČKE U BEOGRADU Presreli migranta i izboli ga nožem

Nedaleko od Beogradske autobuske stanice četiri nepoznate osobe presrele su Iračanina i tražile mu novac. Kako on nije imao ništa kod sebe, izboli su ga nožem.

Noćas oko dva sata u Jug Bogdanovoj ulici u Beogradu irački državljanin (24) zadobio je lakše telesne povrede i prevezen je u Urgentni centar u Beogradu.

Kako saznaje "Alo!", njega su presrele četiri nepoznate osobe koje su mu tražile novac.

Pošto Iračanin kod sebe nije imao novca, oni su mu zadali više udaraca i četiri uboda nožem u levu nogu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nepoznati napadači presreli izbeglicu i izboli ga nožem

Izvor: Radio 021, 02.Sep.2015

Četiri nepoznate osobe presrele su Iračanina i tražile mu novac nedaleko od autobuske stanice u Beogradu...Kako on nije imao ništa kod sebe, izboli su ga nožem. Napad se dogodio sinoć oko dva sata u Jug Bogdanovoj ulici, a irački državljanin (24) zadobio je lakše telesne povrede i prevezen je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.