Hladno pivo stiže u Niš 25. juna

Izvor: NisCafe.com, 16.Jun.2022, 09:47

Hladno pivo stiže u Niš 25. juna

Regionalna pank-rok atrakcija “Hladno pivo” proslaviće 35 godina rada turnejom od 35 koncerata tokom cele 2022. godine. Kombinacija velikih samostalnih koncerata i festivala duž regiona i inostranstva proslava je velikog jubileja.
Niški koncert zakazan je za subotu, 25. jun i biće održan u dvorištu Univerziteta (Banovina) od 21 sat.
Na radost brojnih fanova, bend će na koncertu izvesti sve svoje najveće hitove, >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << koji su „Hladno pivo“ lansirali na sam vrh regionalnih top lista, a koncert će trajati preko dva sata.
U prve tri i po decenije rada, najveći bend iz Gajnica, uspeo je svoj pank-rok zvuk izvući iz zadimljenih klubova i preseliti ga u najveće dvorane, etablirajući se time kao jedna od najvećih koncertnih atrakcija na ovim prostorima.
Ulaznice su u prodaji po ceni od 1500 rsd u Vintage Shop-u (Davidova 9), pivnici “Nemir” (Učitelj Tasina 17), agenciji Big Star Travel (Dušanova 84a), na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn putem linka: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/3632-hladnopivo2506
Preuzeto sa: Helly Cherry Web Magazine
The post Hladno pivo stiže u Niš 25. juna first appeared on NisCafe.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na NisCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.