FOTO: Počeo Novosadski Oktoberfest, sutra Hladno pivo

Izvor: Radio 021, 20.Okt.2017, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Počeo Novosadski Oktoberfest, sutra Hladno pivo

Novosadski Oktoberfest, koji će se održava u Master centru Novosadskog sajma, otvoren je večeras.

Posetioci su bili u prilici da uživaju u više desetina marki piva iz celog sveta, bavarskim kobasicama, perecama i mnogo dobre zabave. Prve večeri Festivala u Master centru nastupile su grupe Kredarica, Amajlija, Love Hunters, S.A.R.S. i Drum ‘N’ Zez.

Prisutnima su se obratili zamenik šefa misije ambasade >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Nemačke u Beogradu Aleksander Jung, pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković, direktor Nemačko-srpske privredne komore Martin Knap, direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković i predsednik Color press grupe Robert Čoban i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Drugog dana manifestacije, u subotu, 21. oktobra, od 12 do 15 časa je takmičenje bendova "Battle of the bands", a pobednički bend će iste večeri imati priliku da izvede jednu pesmu pred publikom.

U subotu su ponovo od 19h Kredarice, od 20h sviraju Blaža i kljunovi, u 21:30h je još jedan takmičarski dan u držanju krigle, od 22h nastupa Hladno pivo, a od ponoći Ortodox celts.

Sve karte za Oktoberfest su rasprodate. Prošle godine organizatori su registrovali 15.000 ulaza u dva dana.

Autor: 021.rs
Pogledaj vesti o: Hladno pivo

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

FOTO: Počeo Novosadski Oktoberfest, u subotu Hladno pivo i Ortodox celts

Izvor: Radio 021, 21.Okt.2017, 08:13

Večeras je počeo drugi po redu Novosadski Oktoberfest, koji se danas i sutra održava u Master centru Novosadskog sajma...Posetioci su bili u prilici da uživaju u više desetina marki piva iz celog sveta, bavarskim kobasicama, perecama i mnogo dobre zabave. Prve večeri festivala u Master centru nastupile...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.