Bramerc: Del Ponteova je uništila dokaze

Izvor: TvojPortal.com, 02.Feb.2012, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bramerc: Del Ponteova je uništila dokaze

/vesti online/ Na otkriće bivše haške tužiteljke Karle del Ponte u "Pres Nedeljniku" da su NATO i Unmik sprečili istragu o trgovini organima na Kosovu, iz kancelarije sadašnjeg tužioca Serža Bramerca stigla je kontraoptužba.

Ona je - nisam ja: Neki predmeti su uništeni još 2005. godine, kada je tužilac bila gospođa Karla Del Ponte, tvrdi Serž Bramerc
 

Srpska javnost šokirana je priznanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << bivše tužiteljke Haškog tribunala Karle del Ponte, iznetim u "Pres Nedeljniku", da su NATO i Unmik sprečili istragu o vađenju organa kosovskih Srba u "žutoj kući" i da zna ko je doneo odluku da se u Tribunalu unište dokazi o tim monstruoznim zločinima.

Zanimljivo je, međutim, da je iz kancelarije sadašnjeg haškog tužioca Serža Bramerca za "Pres" stiglo objašnjenje u kome se navodi da su bitni dokazi uništeni baš u vreme Karle del Ponte i uz odobrenje njenog tužilaštva.
Opširnije

Srbijatrgovina organimaKarla del Pontehaski tribunalSerž Bramerchasko tuzilastvounisteni dokazi
Pogledaj vesti o: Hag,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.