Zabrana ulaska u Grčku zbog tuče

Izvor: B92, 27.Jun.2012, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabrana ulaska u Grčku zbog tuče

Niš -- Beograđaninu M.T, koji je sa još četvoricom prijatelja učestvovao u tuči na grčkom ostrvu Zakintos, biće zabranjen ulazak u Grčku u narednih godinu dana.

"Na stalnoj sam telefonskoj vezi sa advokatom koji zastupa privedenog mladića i prema informacijama koje imam, njemu će biti zabranjen ulazak u Grčku na godinu dana", izjavio je Vladimir >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mojsić iz niške turističke agencije "Euroturs", koja je organizator putovanja.

U tuči koja se prošle noći desila u jednom od brojnih kafića u Laganosu na grčkom ostrvu Zakintos učestvovalo je pet mladića iz Beograda, a povređen je jedan Grk. On je nakon ukazane lekarske pomoći pušten na kućno lečenje, a četvorica od pet srpskih učesnika tuče iz pritvora su pušteni rano jutros.

Prema Mojsićevim rečima, rodbina povređenog Grka podnela je prijavu policiji, koja je odmah privela petoricu Beograđana.

"Ne znam koliko je osoba bilo umešano i koliko je tuča bila masovna", rekao je on ranije danas Tanjugu.

Grupa od 50 turista iz Srbije, među kojima je najveći broj iz glavnog grada, u organizaciji niškog "Eurotursa" na letovanje na Zakintos otišla je 20. juna, a u Srbiju če se vratiti 1. jula.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.