Pet Srba privedeno zbog tuče na Zakintosu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2012, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet Srba privedeno zbog tuče na Zakintosu

ATINA -

Grčka policija privela je petoricu mladića iz Beograda zbog učestvovavnja u tuči u jednom kafiću u Laganosu, na ostrvu Zakintos, rečeno je jutros Tanjugu u niškoj turističkoj agenciji Euroturs.

"Ne znam koliko je osoba bilo umešano i koliko je tuča bila masovna, ali su dvojica Grka završila u bolinici", rekao je Tanjugu Vladimir Mojsić iz Eurotursa, agencije preko koje su privedeni otputovali na letovanje.

Rodbina povređenih Grka podnela >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je prijavu policiji, koja je petoricu Beograđana privela sinoć, kazao je Mojsić.

On je rekao da još uvek nije dobio detaljnije informacije o samoj tuči, koja se dogodila u ponedeljak uveče, niti da li su privedeni mladići pušteni iz policije.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zabrana ulaska u Grčku zbog tuče

Izvor: B92, 27.Jun.2012

Niš -- Beograđaninu M.T, koji je sa još četvoricom prijatelja učestvovao u tuči na grčkom ostrvu Zakintos, biće zabranjen ulazak u Grčku u narednih godinu dana..."Na stalnoj sam telefonskoj vezi sa advokatom koji zastupa privedenog mladića i prema informacijama koje imam, njemu će biti zabranjen...

Nastavak na B92...

Petorica Beograđana uhapšeno zbog tuče na Zakintosu

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2012

"Ne znam koliko je osoba bilo umešano i koliko je tuča bila masovna, ali su dvojica Grka završila u bolinici", rekao je Vladimir Mojsić iz Eurotursa

Nastavak na Telegraf.rs...

Petoro Srba privedeno zbog tuče na Zakintosu

Izvor: Večernje novosti, 27.Jun.2012

Grčka policija privela je petoricu mladića iz Beograda zbog učestvovavnja u tuči u jednom kafiću u Laganosu

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.