VRAĆA SE DUŠAN IVKOVIĆ!

Izvor: Kurir, 12.Mar.2011, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRAĆA SE DUŠAN IVKOVIĆ!

Svuda pođi, kući dođi! Trener Olimpijakosa Dušan Ivković vikend će provesti u Beogradu kako bi razgovarao s budućim kandidatom za predsednika KSS Draganom Đilasom u vezi sa svojim povratkom na mesto selektora košarkaške reprezentacije Srbije. Iskusni stručnjak

Svuda pođi, kući dođi!

Trener Olimpijakosa Dušan Ivković vikend će provesti u Beogradu kako bi razgovarao s budućim kandidatom za predsednika KSS Draganom Đilasom u vezi sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << povratkom na mesto selektora košarkaške reprezentacije Srbije. Iskusni stručnjak nije hteo da demantuje, ali ni da potvrdi informaciju da je na korak od vraćanja na klupu „orlova“.

- Ja za tako nešto nisam čuo. Posle nekoliko meseci stižem u Beograd. Iskoristiću „Ol star“ u Atini i pauzu u grčkom šampionatu da provedem dva do tri dana u rodnom gradu, vidim sinove, ali i završim neke privatne stvari - rekao je Ivković za Sport.

Sadašnji predsednik KSS Dragan Kapičić izjavio je da ne zna ništa o Ivkovićevom dolasku.

- Nisam upoznat s takvim stvarima. Ako je istina da dolazi za vikend u Srbiju, pretpostavljam da će razgovarati o povratku u u reprezentaciju. Ne mogu da potvrdim tu informaciju, jer sa Dudom nisam u kontaktu. Iskreno se nadam da će Ivković i dalje sedeti na klupi naše selekcije - poručio je Kapičić.

Bivši košarkaš Aleksandar Đorđević rekao je da se, po svemu sudeći, Duda vraća u reprezentaciju Srbije.

- Ne znam da li postoje šanse i da li će se uopšte ukazati prilika za tako nešto. Moj utisak je da će se Duda Ivković vratiti na mesto selektora. Videćemo da li će uopšte postojati ponuda ljudi koji budu preuzeli Savez ili ne. Sve zavisi od toga - poručio je Đorđević.

Dragan Đilas i Dejan Bodiroga već obavili prvi razgovor?

Dragan Đilas i Dejan Bodiroga već su obavili razgovor kako bi se jedan od najboljih košarkaša Srbije svih vremena aktivnije uključio u rad KSS, saznaje Kurir. Odranije je poznato da gradonačelnik Beograda želi da vidi Bodirogu u najužem rukovodstvu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.