Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Maj.2016, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno 57 migranata u Grčkoj

Na severu Grčke uhapšeno je 57 migranata koji su ilegalno ušli u tu zemlju preko kopnene granice sa Turskom. Na grčkim ostrvima nije prijavljen nijedan dolazak, saopštila je policija.

Migranti su pronađeni u kamionu tokom rutinske kontrole na putu ka Solunu, navela je policija i dodala da je uhapsila i vozača.

Među izbeglicama se nalaze pretežno Pakistanci, dva Indijca i jedan Avganistanac.

Posle zatvaranja balkanske rute za izbeglice 18. marta, znatno je opao dolazak migranata na grčka ostrva.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Na severu Grčke privedeno 57 migranata

Izvor: B92, 15.Maj.2016

Atina -- Na severu Grčke policija je privela 57 migranata koji su ilegalno ušli u zemlju preko kopnene granice s Turskom, saopštila je danas policija...Migranti, među kojima 16 maloletnika, skrivali su se u zadnjem delu kamiona kojim je upravljao grčki državljanin koji je takođe priveden...Oni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.