Uhapšeno 57 migranata koji su preko Turske ilegalno ušli u Grčku

Izvor: Blic, 15.Maj.2016, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno 57 migranata koji su preko Turske ilegalno ušli u Grčku

Ukupno 57 migranata koji su ilegalno ušli u Grčku preko kopnene granice s Turskom, uhapšeno je danas na severu zemlje, dok nijedan dolazak nije prijavljen na grčkim ostrvima, saopštila je grčka policija.

Migranti su pronađeni u kamionu tokom rutinske kontrole na putu ka Solunu, navela je policija i dodala da je uhapsila i vozača.

Među izbeglicama se nalaze pretežno Pakistanci, dva Indijca i jedan Avganistanac.

Pročitajte još:

Posle zatvaranja balkanske rute za izbeglice 18. marta, znatno je opao dolazak migranata na grčka ostrva.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ukupno 57 migranata uhapšeno u Grčkoj na granici s Turskom

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Maj.2016

Ukupno 57 migranata koji su ilegalno ušli u Grčku preko kopnene granice s Turskom, uhapšeno je danas na severu zemlje, dok nijedan dolazak nije prijavljen na grčkim ostrvima, saopštila je grčka policija...Migranti su pronađeni u kamionu tokom rutinske kontrole na putu ka Solunu, navela je policija...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.