U Kotorsku luku uplovio kruzer sa 2. 800 gejeva

Izvor: BKTV News, 26.Avg.2013, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kotorsku luku uplovio kruzer sa 2. 800 gejeva

U Kotorsku luku, kako je bilo najavljeno, uplovio je jutros kruzer “Celebrity Sillhouete” kompanije “Atlantis” sa 2. 800 pripadnika LGBT populacije, javio je Radio Kotor.
Direktor “AD Luka Kotor” Vasilije Kusovac, rekao je da su putnici ovog broda dobrodošli u taj grad, a njihov transfer na obalu realizovan je u skladu sa uobičajenom procedurom.
Kruzeri je krenuo na put od Venecije do Rima, preko Hrvatske, Grčke, Crne Gore i Korzike.
Na sajtu “Atlantisa” piše da je reč o redefinisanju iskustva krstarenja morem i i da je “gej kruz” turističko krstarenje Mediteranom namenjeno, pre svega, gostima homoseksualne orijentacije iz Evrope, Brazila, Australije.
Brod u floti renomirane kompanije “Selebrity kruzis” je pun detalja i pleni pažnju na svakom koraku.
Na poslednjem petnaestom spratu nalazi se engleski travnjak, na kojem su bungalovi u kojima se može uživati u miru, ali i otvoreni gril restoran gde gosti sa kuvarom mogu da izaberu meso i da sami sebi pripreme obrok po želji.
Kako je planirano, “Celebrity Sillhouete” će iz gradske luke isploviti danas u 18 sati.
Podgorički portal CdM navodi da mu je više čitalica javilo da se na kotorskim ulicama nalazi povećan broj policajaca.
Inače, kruzer je u Kotorsku luku došao iz Dubrovnika.
Izvor: Novosti
Tweet
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gotovo 3.000 homoseksualaca u poseti Kotoru

Izvor: RTS, 26.Avg.2013

Oko 2.800 pripadnika LGBT populacije, prispelo na kruzeru u Kotor. Direktor luke Vasilije Kusovac poželeo im dobrodošlicu, ali prema pisanju crnogorskih medija, na kotorskim ulicama povećan je broj policajaca. ..U Kotorsku luku, kako je bilo najavljeno, uplovio je jutros kruzer „Celebrity Sillhouete"...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.