Stefan Marković nije Ukićev dubler

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Sep.2013, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Marković nije Ukićev dubler

Stefan Marković, reprezentativac Srbije, umalo da karijeru nastavi u Panatinaikosu! Na mestu organizatora igre jednog od najuspešnijih evropskih klubova trebalo je da zameni Roka Lenija Ukića kome zbog povrede Ahilove tetive predstoji duža pauza, ali i pored želje trenera Pedulakisa, predsednik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos nije bio za tu opciju.

Naime, hrvatski internacionalac će propustiti start sezone u Grčkoj i večiti derbi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Olimpijakosom, ali, u Panatinaikosu više brinu što na njega neće moći da računaju u prvih šest utakmica u Evroligi. Zato se Pedulakis odmah dao u potragu za novim plejmejkerom, želja mu je bila Marković, dok prvi čovek kluba nije stopirao pregovore.
Panatinaikos već ima jednog stranca preko dozvoljene granice od šestorice za šampionat Grčke.. Uz Ukića, tu su još Batist, Lazme, Gist, Keri, Mačijulis i Šeng.
Na Evropskom prvenstvu u Sloveniji Marković je imao prosečan učinak od 8,3 poena – uz vrlo visoke procente šuta – 4,3 skoka i 2,8 asistencija, za 27,3 minuta na terenu.
U Evroligi Panatinaikos je u grupi sa Crvenom zvezdom Telekom.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Večiti derbi,   Evroliga

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Marković: Znam o novom klubu koliko i vi

Izvor: Dzungla.org, 28.Sep.2013, 09:21

Grci su opet bacili bombu, detonacija se čula do Srbije. Bilo bi dobro da nije lažna… Naime, prema pisanju grčkih medija, plejmejker reprezentacije Srbije Stefan Marković mogao bi da se preseli u redove slavnog atinskog Panatinaikosa, višestrukog evropskog šampiona.Ova priča je bila...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.