Šta bi sa grčkom bombom? Tomić neće o Olimpijakosu, nego o Fenerbahčeu!

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2019, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta bi sa grčkom "bombom"? Tomić neće o Olimpijakosu, nego o Fenerbahčeu!

Milan Tomić se oglasio na klupskom sajtu.

Prema podacima grčkih medija, Olimpijakos je zainteresovan da vrati Milana Tomića u Pirej pošto se Dejvid Blat oprostio od tog kluba.

Ipak, Milan Tomić ne želi sada da razgovara o tome.

„Ne želim, i nemam vremena da se bavim novinarskim glasinama. Trener sam Crvene zvezde, maksimalno fokusiran i okrenut narednim obavezama i utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evrolige protiv Fenerbačea, koja nas očekuje već za dva dana.

Zato bih iskoristio ovu priliku da pozovem sve naše navijače da dođu u velikom broju u „Arenu” i podrže nas u ovoj važnoj utakmici za Crvenu zvezdu
, rekao je Milan Tomić za klupski sajt.

Kako smo vam preneli juče, klub iz Pireja ima za cilj da dovede Milana Tomića za sledeću sezonu.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tomić se oglasio povodom odlaska iz Crvene zvezde

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019

Hoće li na kraju sezone Crvena zvezda ostati bez trenera? Grčki mediji su ubeđeni da hoće.. Kvota u MaxBetu na trijumf Zvezde protiv Fenerbahčea je 3.45.. Navodno, Olimpijakos je rešen da angažuje Milana Tomića na kraju ove takmičarske godine i da mu ponudi dugoročan ugovor. Sada se tim...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.