Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2023, 18:58

Srbija šalje u Grčku 38 vatrogasaca spasilaca Sektora za vanredne situacije

Na osnovu dogovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Grčke Kirjakosa Micotakisa, po nalogu ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, Sektor za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova uputio je vatrogasno-spasilački tim od 38 članova u Grčku kao pomoć tamošnjim kolegama u borbi protiv ogromnih požara, saopštilo je danas MInistarstvo unutrašnjih poslova.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SRPSKI HEROJI! Vatrogasno-spasilački tim stigao u Grčku

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 10:50

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova stigli su noćas u Solun...Iz Soluna će biti raspoređeni na lokacije na kojima je grčkim kolegama pomoć u gašenju požara najpotrebnija...Konfiguarcija terena i jak vetar stvaraju uslove za složenu situaciju, na snazi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.