SRPSKI HEROJI! Vatrogasno-spasilački tim stigao u Grčku

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 10:50

SRPSKI HEROJI! Vatrogasno-spasilački tim stigao u Grčku

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova stigli su noćas u Solun.

Iz Soluna će biti raspoređeni na lokacije na kojima je grčkim kolegama pomoć u gašenju požara najpotrebnija.

Konfiguarcija terena i jak vetar stvaraju uslove za složenu situaciju, na snazi je još uvek crveni meteoalarm, a srpski spasilački tim je veoma iskusan i spreman da se izbori sa svim zadacima, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Sektor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za vanredne situacije MUP-a uputio je vatrogasno-spasilački tim od 38 članova u Grčku kao pomoć tamošnjim kolegama u borbi protiv ogromnih požara, na osnovu dogovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Grčke Kirjakosa Micotakisa.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srpski vatrogasci stigli u Grčku:"Idemo gde god da je kolegama potrebna pomoć" (FOTO)

Izvor: Blic, 26.Jul.2023

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije stigli su noćas u bazu operacije, na aerodrom „Makedonija“ u okolini Soluna, odakle će dalje biti raspoređeni na lokacije požara gde će njihova pomoć biti potrebna.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.