Slukas se oprostio od Olimpijakosa: Nisam imao isto poštovanje

Izvor: B92, 06.Jul.2023, 16:25

Slukas se oprostio od Olimpijakosa: Nisam imao isto poštovanje

Grčki košarkaš Kostas Slukas oprostio se od Olimpijakosa.

Iskusni plejmejker se posle dva dana pregovora sa čelnicima kluba, ipak odlučio za promenu sredine a to će, kako stvari stoje, biti Fenerbahče.

On se pismom oprostio od kluba.

"U životu sportiste postoje dobri i loši trenuci. Tokom moje trogodišnje epizode u Olimpijakosu, nakon mog povratka, doživeli smo puno titula i uspeha. Počeli smo sa timom koji je samo učestvovao u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evroligi i završili s dvostrukim uzastopnim osvajanjem titula u Grčkoj, uz navijače koji su nas pratili i podržavali svuda.

Doživeli smo priznanje na najvišim nivoima Evrolige, utemeljili svoje prisustvo na Fajnal-foru i stekli poštovanje od svih protivnika.

Danas se moji putevi sa Olimpijakosom razilaze. Moje duboko poštovanje prema braći Angelopulos nije bilo nametnuto, već je bilo inspirisano. Zbog toga smo proveli toliko sati tražeći rešenje na našem nedavnom sastanku. Svi smo delili isti cilj unutar tima i tako smo napredovali i postigli uspeh. Bilo da smo pobedili ili izgubili, to smo radili zajedno.

S obzirom na nedavne događaje, osećam da nisam uspeo da dobijem isto poštovanje od svih. Međutim, jedna loša nota na kraju ne zasenjuje tri divne godine. Odlazim s osećajem ispunjenosti i čistog obraza, znajući da sam dao sve od sebe i više kako bih odao počast dresu. Borio sam se zajedno sa saigračima, navijačima i rukovodstvom koje mi je ukazalo poverenje tokom teškog perioda za organizaciju. Nadam se da sam mogao da vratim koliko sam mogao.", napisao je Slukas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PO ODLASKU IZ OLIMPIJAKOSA: Oglasio se Kostas Slukas (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023

Gde nastavlja karijeru?..Grčki košarkaš Kostas Slukas oglasio se po okončanju saradnje sa Olimpijakosom...- U životu sportiste ima dobrih i loših trenutaka. Tokom tri godine provedene u Olimpijakosu, nakon mog povratka, imali smo period osvajanja titula i velikog uspeha. Počeli smo sa timom koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.