Slučaj Zakintos: Dvojica Srba puštena uz kauciju

Izvor: B92, 13.Jul.2017, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučaj Zakintos: Dvojica Srba puštena uz kauciju

Atina -- Dvojica Srba optuženih za ubistvo američkog turiste na Zakintosu braniće se sa slobode uz kauciju od po 5.000 evra, prenosi AP.

Istražni sudija na grčkom ostrvu Zakintos odredio je da jedan od četvorice Srba koji su danas saslušani ostaje u pritvoru do početka suđenja.

Četvrti saslušani srpski državljanin dobio je kratko odlaganje procesa i ponovo će svedočiti sutra, prenosi AP.

Navodi se da je petorici ostalih osumnjičenih, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su juče imali 12-časovo svedočenje pred sudijom, određen pritvor do početka suđenja.

RTS prenosi da su spekulacije o navodnoj ekstradiciji Americi osumnjičenih za ubistvo bez osnova i da će oni biti prebačeni u zatvor u gradiću Avlon, koji se nalazi na oko 50 kilometara od Atine.

Inače, danas je završeno saslušanje ostale četvorice osumnjičenih, a petorica koja su se u sredu pojavila pred istražnim sudijom negirala su krivicu. Opširnije – OVDE.

Osumnjičenima je određen pritvor do početka suđenja, a kada bi ono moglo da počne nije poznato. Opširnije – OVDE.

RTS prenosi i da je grčka policija sve snimke tuče predala Interpolu i, prema navodima, policija traga za još šest osoba koje su učestvovale u tuči.

Amerikanac je ubijen na grčkom ostrvu Zakintos 6. jula, nakon toga uhapšeno je devet osoba, među kojima sedam srpskih državljana.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Slučaj Zakintos: Dvojica Srba puštena uz kauciju

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2017

Dvojica Srba optuženih za ubistvo američkog turiste na Zakintosu braniće se sa slobode uz kauciju od po 5.000 evra, prenosi AP...Istražni sudija na grčkom ostrvu Zakintos odredio je da jedan od četvorice Srba koji su danas saslušani ostaje u pritvoru do početka suđenja. Četvrti saslušani srpski...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.